Scorpions. Το ροκ είναι τροφή για την ψυχή

Μπορεί το ροκ να έπαψε να είναι τόσο επαναστατικό, αλλά οι νέοι χρειάζονται αυτή τη μουσική ως τροφή για την ψυχή. Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.
Ετσι υπεράσπισε το ροκ ο τραγουδιστής των Scorpions, Κλάους Μάινε, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Μικρόσωμος, με το γνώριμο στιλ του ροκ σταρ και το αιώνιο καπέλο, περιτριγυρισμένος από θαυμαστές, στάθηκε δίπλα στον δικό μας Βασίλη Παπακωνσταντίνου για να μιλήσουν για την αξέχαστη ροκ βραδιά, το 2ο Scorpions Φεστιβάλ.
Α Night Το Remember ονομάζουν την 6η Ιουλίου όπου στο Στάδιο Καραϊσκάκη οι Γερμανοί Scorpions θα κάνουν μια επανένωση επί σκηνής μαζί με τα τρία ιστορικά μέλη, τον Ούλι Γιον Ροθ, τον Μίκαελ Σένκερ και τον Χέρμαν Ρέιρμπελ. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα ανοίξει τη βραδιά, γιορτάζοντας 35 χρόνια στη μουσική σκηνή, σε μια μοναδική συναυλία, όπως την αποκάλεσε ο Μάινε. Η συναυλία θα ξεκινήσει με μια τριαντάλεπτη εμφάνιση των δικών μας Spitfire, νικητών του πανελλαδικού διαγωνισμού που οργάνωσαν οι Γερμανοί ρόκερ.
Είναι τιμή μου που θα μοιραστώ τη σκηνή με τους θρυλικούς Scorpions, είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Τους άκουσα πρώτη φορά το 1975. Μας ενώνουν μια πορεία ζωής, τα ίδια όνειρα αλλά και η ίδια αγάπη για τη μουσική. Και πρόσθεσε: Τους ζηλεύω για τις μπαλάντες τους.

You Might Also Like

0 σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς 30 ημέρες

Δημοφιλείς 7 ημέρες